Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένειά της δέχονται την συγγνώμη της 35χρονης», καθώς, όπως επισημαίνει, δεν ήταν ειλικρινής.

«Κατά την απολογία της προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τη βλάβη που μπορούσε να προκαλέσει το καυστικό υγρό και ότι η ποσότητα ήταν μικρή. Ωστόσο από τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, καθώς η ποσότητα ήταν μεγάλη και προκάλεσε βαρύτατες βλάβες στην Ιωάννα. Είναι βέβαιο ότι η πρόθεσή της ήταν να τη σκοτώσει», τονίζει ο κ. Λύτρας και συνεχιζει

« Από εκεί και μετά δεν πείθει κανέναν με αυτό που κατέθεσε, πως δεν γνώριζε την ζημιά που προκαλεί το βιτριόλι, όπως επίσης και πως η ποσότητα που χρησιμοποίησε ήταν μικρή, διότι διαψεύδεται από όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία. Η ποσότητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, γι αυτό και υπάρχουν αυτές οι εκτεταμένες βλάβες στο πρόσωπο της Ιωάννας και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα επιστημονικά ευρήματα. Η πρόθεση της ήταν να την σκοτώσει και τίποτα λιγότερο. Από και πέρα η Ιωάννα και η οικογένεια της είναι σαφές πως δεν δέχονται καμία συγγνώμη από την κατηγορούμενη, η οποία έχει επιδείξει μια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά».

Ομολόγησε η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι

https://radar.gr/article/84156/ioanna-paliospyroy-tin-fovomoyn-mexri-na-syllifthei

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.