Το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό, απλά χθες μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την συντριβή από τον Ολυμπιακό έσπασε και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιάνος προπονητής θα δει για μια ακόμα φορά την πόρτα της εξόδου χωρίς να έχει λήξη το συμβόλαιό του. Η επιστροφή του αποδείχθηκε καταστροφική και το κακό είναι ότι ο Μελισσανίδης οδηγήθηκε σε μια ακόμα λάθος απόφαση που στοιχίζει πολύ στο γόητρό του. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον και οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι στα «κάγκελα».

Το αφεντικό της ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει αν θα απομακρύνει άμεσα τον Χιμένεθ από την ομάδα ή θα τον αφήσει να κάτσει στον πάγκο και στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Το πιθανότερο είναι να λυθεί ακόμα και σήμερα η συνεργασία αφού ο Χιμένεθ, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε του ντέρμπι, βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και των ποδοσφαιριστών!

Μάλλον η ΑΕΚ θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ίσως μάλιστα και ως το τέλος των πλέι οφ.

Οι παίκτες πάντως «μαντρώθηκαν» σε ξενοδοχείο κοντά στα Σπάτα μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.