Ο κακός χαμός έχει επικρατήσει στο Twitter καθώς το Netfllix ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Δούκα στο ιστορικό δράμα «Bridgerton»δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Τα «άσχημα» νέα για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή ανακοινώθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού του Bridgerton στο Twitter, με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα της σειράς Lady Whistledown.

«Αγαπητοί αναγνώστες,
Ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμισσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε παίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton. Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου.

Με αγάπη, Lady Whistledown», έγραφε η ανακοίνωση.

«Ευχαρίστηση και προνόμιο! Είναι τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας, του cast, και των απίστευτων θαυμαστών της σειράς, η αγάπη είναι πραγματική και θα συνεχίσει να μεγαλώνει», έγραψε στο Twitter o Regé-Jean Page.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.