Τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ψάχνει να βρει ο Σέρχιο Αγκουέρο, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, όπως και επίσημα ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες.

Είναι λογικό το όνομα του βρίσκεται στις λίστες πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν φέρονταν να είναι φαβορί, για τους δικούς της λόγους η καθεμιά. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Dailymail», η Τσέλσι είναι αυτή που έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αγκουέρο. Οι «μπλε» αναζητούν επιθετικό για τη νέα σεζόν και ο Αργεντινός πληροί τα κριτήρια τους.

Είναι ένας παίκτης που έχει το… εύκολο γκολ, κάτι που λείπει φέτος από την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Όπως τονίζεται στη δημοσίευμα, πρώτος στόχος είναι εδώ και καιρό ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, η Τσέλσι γνωρίζει πως με το ενδιαφέρον γύρω από τον Νορβηγό να είναι τεράστιο, δύσκολα θα τον πείσει να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολα με τον Αγκουέρο.

Εξάλλου, ο 32χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, θέλει να παραμείνει στην Αγγλία και την Premier League. Πιστεύει ότι έχει ακόμα πράγματα να δώσει εκεί και μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική της Τσέλσι. Άλλωστε, οι «μπλε» έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία με τον Τούχελ στον πάγκο τους.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.