Η Lady Gaga και η διάσημη σαμπάνια Dom Pérignon ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν στις 6 Απριλίου μία περιορισμένη έκδοση της διάσημης φιάλης σαμπάνιας με ένα γλυπτό της τραγουδίστριας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσωπικά από την ίδια.

Η συνεργασία τους σηματοδοτεί τον εορτασμό της καινοτομίας στη δημιουργία, τον συνεχή επαναπροσδιορισμό και την ένθερμη αφοσίωση στην τέχνη, καθώς αυτά «μπορούν να μας ανεβάσουν ατομικά και συλλογικά».
Σύμφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το «σύμπαν που μοιραζόμαστε».

lady gaga

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Dom Pérignon! Η Dom Pérignon και εγώ έχουμε ως κίνητρο την ανάγκη δημιουργικής ελευθερίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το γυναικείο βασίλειό μας, ένα καλλιτεχνικό σύμπαν που δημιουργήσαμε με τον αγαπητό μου φίλο Nick Knight».

Την συγκεκριμένη δράση θα στηρίξει και το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Born This Way Foundation» της Lady Gaga, το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός κόσμου πιο ευγενικού και υποστηρίζει την εξισορρόπηση της ψυχικής υγείας των νέων, μέσω διάφορων προγραμμάτων.

https://radar.gr/article/63072/i-lady-gaga-tragoydise-ton-ethniko-ymno-ton-ipa

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.