Το ρίσκο που πήρε το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Αντρέα Πίρλο δεν φαίνεται να της βγαίνει, καθώς δεν διαθέτει τις προπονητικές εμπειρίες και τις παραστάσεις για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Στο ξεκίνημα της σεζόν η Γιουβέντους κυνηγούσε τέσσερις στόχους. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Champions League και το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Βέβαια, ο τελευταίος στόχος, τον οποίο και κατέκτησε είναι και ο πιο μικρός της. Στους άλλους τρεις, όμως, με εξαίρεση το Κύπελλο, όπου βρίσκεται στον τελικό απέτυχε. Μάλιστα στη Serie A, η «Γηραιά Κυρία» κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας. Έτσι, ο Πίρλο έχει πλέον φτάσει στο σημείο να είναι… μετέωρος στον πάγκο της. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», στα παιχνίδια κόντρα σε Τορίνο (3/4) και Νάπολι (7/4) παίζει το «κεφάλι» του.

Όπως τονίζει το ιταλικό Μέσο, σε περίπτωση δύο αρνητικών αποτελεσμάτων, ο 41χρονος τεχνικός θα απολυθεί ή θα παραιτηθεί άμεσα. Κι αυτό γιατί πλέον θα έχει μπει σε τεράστιο κίνδυνο η υπόθεση τετράδα. Ουσιαστικά ο τελευταίος στόχος της Γιουβέντους για φέτος. Κι αν τον χάσει, θα χάσει και το Champions League της επόμενης σεζόν.

Προσωρινά θα αναλάβει ο Τούντορ

Όσον αφορά για το τι θα συμβεί, αν αποχωρήσει ο Πίρλο την απάντηση δίνει το «Calciomercato». Ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού κι επίσης πρώην παίκτης της «Γιούβε», Ιγκόρ Τούντορ, θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα, το καλοκαίρι θα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Κι αυτό γιατί ακόμα και να τελειώσει τη σεζόν ο Πίρλο, η επόμενη ενδέχεται να μην τον βρει στον πάγκο της Γιουβέντους.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.