Μια συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει για πρώτη φορά στη ζωή της η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν, στη νέα βιογραφία της με τίτλο «The Beauty of Living Twice».

Σε αυτό το νέο βιβλίο για τη ζωή της αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού τους.

Συγκεκριμένα, η 63χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι η ίδια και η μικρότερη αδερφή της, Κέλι, κακοποιήθηκαν από τον παππού τους, Clarence Lawson – με τη βοήθεια της γιαγιάς τους, η οποία ήταν επίσης θύμα κακοποίησης του Lawson.

«Τον έσπρωξα, και ένιωσα μια περίεργη ικανοποίηση που επιτέλους πέθανε», γράφει. «Κοίταξα την Κέλι, η οποία ήταν 11 ετών και κατάλαβε ότι τελείωσε».

Η τρομακτική μεταθανάτια εμπειρία της

Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου, η Σάρον Στόουν αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών. Τότε βίωσε μια επιθανάτια εμπειρία.

Ξαπλωμένη στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία το 2001, είχε μια επιθανάτια εμπειρία, έξω από το σώμα της, στην οποία μια ομάδα φίλων της που είχαν πεθάνει, εμφανίστηκε σε όραμα πάνω από το κρεβάτι της και της είπαν να μην φοβάται.

«Το φως ήταν τόσο φωτεινό», θυμάται η σταρ του Βασικού Ενστίκτου. «Ήταν τόσο . . . μυστηριώδες. Ήθελα να το ξέρω. Ήθελα να βυθιστώ σε αυτό. Την επόμενη στιγμή ένιωσα σαν με κλωτσούσαν δυνατά στη μέση του στήθους μου και έκανα την επιλογή να επιβιώσω».

Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν αναφέρει: «Όλα αυτά με έκαναν να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».

Πραγματικό σεξ για το καλό της…ταινίας!

Στα απομνημονεύματά της η Στόουν στρέφεται κατά των «σεξουαλικών αρπακτικών» του Χόλιγουντ και αναφέρεται συγκεκριμένα (αλλά οχι ονομαστικά) σε έναν παραγωγό που την πίεσε να κάνει πραγματικό σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της, για να «σώσει» μια ταινία.

Ο εν λόγω ηθοποιός προσπάθησε μάλιστα μερικές φορές να της «την πέσει», ενθαρρυμένος από τη «μεγαλοφυή ιδέα» του παραγωγού, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα και τα παράτησε.

Η Στόουν αναφέρεται επίσης στο βιβλίο στη διάσημη σκηνή της ανάκρισης ερωτικού θρίλερ «Βασικό Ένστικτο», το οποίο εκτόξευσε τη φήμη της το 1992.

Η σταρ ισχυρίζεται ότι την παραπλάνησαν σχετικά με το τι… φαινόταν και τι όχι στην επίμαχη αποκαλυπτική σκηνή, κάτι που στο παρελθόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ο σκηνοθέτης του φιλμ, Πολ Βερχόφεν.

Η πλαστική στήθους εν αγνοία της

Σε μια ακόμη από τις αποκαλύψεις της, αναφέρει πως πλαστικός χειρουργός της είχε κάνει προσθετική στήθους μετά την επέμβαση για αφαίρεση όγκου, χωρίς τη συναίνεσή της.

Όταν η ίδια κατάλαβε τι είχε συμβεί, εκείνος παραδέχθηκε πως το έκανε με δική του πρωτοβουλία καθώς πίστευε πως έτσι θα «έδειχναν» καλύτερα.

Η επέμβαση για την αφαίρεση όγκων έγινε το 2001 και εν συνεχεία η ηθοποιός υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση.

Για το θέμα μίλησε άλλωστε στους The Times, λέγοντας «Ξύπνησα και είδα πως είχε αλλάξει το σώμα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Και το μόνο που μου απάντησαν είναι πως πίστευαν πως έτσι το στήθος μου θα έδειχνε πιο ωραίο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.