Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της τηλεδιάσκεψης μιλώντας για την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ συνέστησε «υπομονή, επιμονή, σχέδιο και μεγάλη προσοχή στις δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις μας, διότι καραδοκούν να πιαστούν από κάθε μας λέξη», εντούτοις στη συνέχεια βουλευτές που έλαβαν τον λόγο δεν έκρυψαν την διαφωνία τους για συγκεκριμένες επιλογές.

Μάλιστα η συζήτηση οδηγήθηκε κάποια στιγμή σε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Πάνου Σκουρλέτη και του Παναγιώτη Κουρουμπλή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20% , θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις. Άμεση ήταν η απάντηση από τον πρώην γραμματέα του κόμματος και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος υποστήριξε ότι «είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών», προσθέτοντας ότι «έτσι πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών στο οποίο επιδίδεστε».

Ο κ. Κουρουμπλής βγήκε δε στην αντεπίθεση «πυροβολώντας» -όπως και ο Χρήστος Σπίρτζης- τον πρώην υπουργό, Παιδείας Νίκο Φίλη με αφορμή την διαφοροποίησή του σχετικά με το νομοσχέδιο για το Ελληνικό το οποίο καταψήφισε μαζί με τον Θ. Δρίτσα. Οι δύο τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν να αντιπαρατίθενται μέσω των βουλευτών. «Συνεδρίασε κάποιο όργανο και αποφάσισε κάτι άλλο; Ο πρωινός καφές είναι κομματικό όργανο για να αποφασίσει;. Από την στιγμή που δεν υπήρξε κομματική γραμμή έκανα αυτό που πίστευα σωστό.», λέγεται ότι απάντησε ο κ. Φίλης αφήνοντας επί της ουσίας σοβαρές αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για τον χειρισμό του θέματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.