Ισοπεδωτική η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μία από τις πιο επιβλητικές νίκες της καριέρας της κόντρα στην Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Miami Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε καταπληκτικό ματς και «διέλυσε» την 24χρονη Ρωσίδα αντίπαλό της, χάνοντας μόλις ένα γκέιμ στο ματς!

Μετά από μόλις 61 λεπτά μάχης, η Μαρία επικράτησε με 6-0, 6-1 του Νο126 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του Miami Open, όπου περιμένει μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα και Τζέσικα Πεγκούλα. Αυτό ήταν το 4ο ματς της Σάκκαρη σε επίπεδο WTA, που ολοκληρώνει με νίκη, χάνοντας μόλις ένα γκέιμ.

Έδειξε έτσι ότι βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και συνεχίζει χωρίς απώλειες στο 1000αρι τουρνουά της Φλόριντα, που στο παρελθόν είχε φτάσει μόνο μέχρι τον 3ο γύρο (2018).

Η Μαρία δεν άφησε ούτε το παραμικρό περιθώριο στην Σαμσόνοβα κι αν εκμεταλλευόταν ένα εκ των δυο μπρέικ πόιντς που δημιούργησε στο 4-0 του δευτέρου σετ, τότε πιθανότατα το παιχνίδι θα έληγε με double bagel υπέρ της!

Αλάνθαστη πίσω από το σερβίς της (6/6 σέρβις γκέιμς) και έχοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας (κέρδισε 29/41 πόντους) η Μαρία έφτασε στο πολύ άνετο αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη 6/14 μπρέικ πόιντς της.

Η Σαμσόνοβα κέρδισε μόλις έναν(!) πόντο πίσω από το 2ο σερβίς της και αποχαιρέτησε το τουρνουά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.