Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, Θανάσης Μαυρίδης «έδωσε μεγάλη μάχη» επί έναν μήνα με τον κορωνοϊό ενώ από τις αρχές του Μάρτη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από ότι φαίνεται όλα πήγαν καλά για τον δημοσιογράφο και τα νέα της υγείας του είναι θετικά πλέον. Η κατάσταση της υγείας του είναι πια πολύ καλύτερη.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Θανάσης Μαυρίδης και τα καλά νέα

Ωστόσο, όπως δημοσίευσε ο ίδιος ο Θανάσης Μαυρίδης στα social media, μόλις σήμερα, ένα μήνα μετά από όταν ξεκίνησε ο «γολγοθάς» του, κατάφερε να περπατήσει.

Ο Θανάσης Μαυρίδης δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία την ώρα που περπατάει ξανά μετά από τόσο καιρό νοσηλείας, κρατώντας το χέρι της νοσηλεύτριας.

Περπαταω επειτα απο εναν μηνα στο Σωτηρια και στο λαικο. Η μυοπαθεια ειναι μονο μια απο τις παρενεργειες του covid 19. Δεν ειναι μια … γριπη. Μην ακουτε τους συνομωσιολογους.

Δημοσιεύτηκε από Thanasis Mavridis στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

Κάτω από την φωτογραφία του έγραψε:

«Περπατάω έπειτα από έναν μήνα στο Σωτηρία και στο Λαϊκό. Η μυοπάθεια είναι μόνο μια από τις παρενέργειες του covid 19. Δεν είναι μια … γρίπη. Μην ακούτε τους συνομωσιολόγους».

Παράλληλα, ο Θανάσης Μαυρίδης είχε μοιραστεί ακόμη μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, λίγο καιρό πριν νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όταν ακόμα η κατάσταση της υγείας του δεν είχε επιδεινωθεί.

Η φωτογραφία πριν την νοσηλεία σε ΜΕΘ:

Θανάσης Μαυρίδης: Μετά από έναν μήνα, περπατάει ξανά (ΦΩΤΟ)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.