Χειμωνιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές, χιονόνερο και χιόνια σε ορεινά, ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, αλλά και σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου θα χιονίσει πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές.
. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και εκ νέου από το νύχτα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά τις πρωινές ώρες και εκ νέου από το νύχτα (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα).
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά – ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα).
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, ενώ θα χιονίσει πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ και εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Κρήτης.
Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 στρεφόμενοι το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ και το βράδυ στις Κυκλάδες σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από το βράδυ στα ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Εύβοιας.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί και μετά το μεσημέρι από τα βόρεια βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 και στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.