Μεγάλη ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στην Βουλή η οποία συνεχίστηκε και στα social media. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει στα πρακτικά της Ολομέλειας φωτογραφία που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα το 2014 να κρατά πανό με σύνθημα «Το Ελληνικό δεν πωλείται».

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Γεωργιάδη για το Ελληνικό που… «Δεν πωλείται»

Fake φωτό

Η κίνηση αυτή του κ. Γεωργιάδη -μετά την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή– προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Ραγκούσης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παρενέβη στη συζήτηση και υποστήριξε ότι η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.

Για fake news έκανε λόγο και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε μέσω twitter παραθέοντας φωτογραφίες από εκδηλώση με τίτλο «Το Ελληνικό δεν πωλείται» με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ας θυμηθούμε τί έλεγε για το Ελληνικό πριν γίνει Πρωθυπουργός διότι θα μας τρελάνουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζοντας την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το Ελληνικό.

«Και μετά την φασαρία που έγινε στην Βουλή για την “fake” φωτό ας μείνουμε στην ουσία, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με αυτά και σήμερα υπερψήφισε και το νόμο μας για το «Ελληνικό» τα υπόλοιπα είναι για σόου» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.