Παίκτης αποκάλυψη για τη φετινή Μπαρτσελόνα είναι αναμφίβολα ο Πέδρι. Ο 18χρονος μέσος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Κούμαν και κατάφερε να αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής. Πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Αντρές Ινιέστα καθώς έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο Πέδρι σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως  στο παρελθόν δοκιμάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ταλέντο του. Ο Πέδρι βέβαια όχι μόνο δε στεναχωρήθηκε για το γεγονός αλλά χάρηκε καθώς καταβάθος δεν ήθελε να αγωνιστεί στους Μαδριλένους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με είδε στα δοκιμαστικά που έκανα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είπε: «Όχι». Όταν ήμουν εκεί και φόρεσα τη φανέλα και είδα το σήμα, κατάλαβα πως κάτι πάει λάθος. Τελικά, ήμουν τυχερός που κατέληξα στην ομάδα που πάντοτε ήθελα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μέσος.

Ο 18χρονος αναφέρθηκε και στον προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν. Ο Πέδρι δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Ολλανδού. Όπως και να το κάνουμε είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε το ταλέντο του. «Θα ήθελα να συνεχίσει ο Κούμαν και την επόμενη σεζόν, μου έχει δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι πως εξεπλάγην με τον χαρακτήρα του, δεν είναι όπως το περίμενα. Είναι πολύ αφοσιωμένος και μας δίνει συμβουλές για να βελτιωθούμε και να ευχαριστηθούμε σε ό,τι κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.