Ηχητικό ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις επικοινωνίες μεταξύ των αστυνομικών και του κέντρου επιχειρήσεων της Αστυνομίας, λίγο πριν τραυματιστεί σοβαρά ο αστυνομικός ηλικίας 24 ετών.

Τα επεισόδια είχαν διαδραματιστεί στο περιθώριο μαζικής διαμαρτυρίας, έπειτα από το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος πολίτη, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, για το οποίοι έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ακολουθεί αναλυτικά ο διάλογος απο το ηχητικό ντοκουμέντο

Κέντρο: Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά

Κέντρο: Προσπαθούν να κυκλώσουν και να έρθουν και από την άλλη πλευρά του τμήματος.

Αστυνομικός: Έχουνε κάνει οδοφράγματα από Θράκης προς την Αγίας Φωτεινής, προσοχή, έχουν στήσει ενέδρες, να μην πάνε προς τα εκεί. Επανέρχομαι, όλα τα στενά από Θράκης, Φιλαδελφείας, είναι καβατζωμένοι και αναμένουν να περάσει.

Κέντρο: Έρχονται προς τα πάνω τα άτομα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τα έχουν διαλύσει όλα. Εφόσον μπορείτε να προβείτε σε συλλήψεις, να κάνουμε συλλήψεις, προέχει η σωματική σας ακεραιότητα.

Κέντρο: Έχω υπόψιν, έχω υπόψιν πως για τα καύσιμα έχουμε κίνηση των ατόμων, με μεγάλη προσοχή.

«Δεχόμαστε επίθεση, μπροστά στη γέφυρα», αναφέρουν οι αστυνομικοί.

«Έχουν πάρει συνάδελφο», «Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής, έχει μείνει άτομο».

Στην ΕΛ.ΑΣ. διεξάγεται εσωτερική έρευνα, καθώς διαπιστώθηκαν επιχειρησιακές αστοχίες και έλλειμμα συντονισμού το βράδυ των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Σχετική είδηση: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ: ΨΟΦΑ Κ@@@ΜΠΑΤΣΕ

                             ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΜΟΛΟΤΟΦ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.