Τέλος στο αρνητικό σερί του έβαλε ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα της Κρήτης πήρε 0-0 στον Βόλο, αλλά παραμένει στην προτελευταία θέση και μάλιστα νιώθει την «καυτή ανάσα» της Λάρισας.

Ο Βόλος από την πλευρά του, είναι άνετος σχετικά με τη μάχη της παραμονής, αφού με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 34 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, περιμένοντας φυσικά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι λόγω και της καταρρακτώδους βροχής δεν είχε ρυθμό, κάτι που φάνηκε να βολεύει και την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Από εκεί και πέρα συνολικά δυο καλές ευκαιρίες είχε το πρώτο ημίχρονο και οι δυο ήταν για τους Κρητικούς. Η πρώτη ήταν στο 38ο λεπτό όταν ο Κλέιμαν πραγματοποίησε παρακινδυνευμένη έξοδο μακριά από την εστία του, με τον Καστάινιος όμως να μην μπορεί να εκτελέσει από καλή θέση και τους αμυντικούς του Βόλου να τον προλαβαίνουν, ενώ ακριβώς με το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Στάρτζεον έκανε ένα μακρινό διαγώνιο σουτ, διότι είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία του Κλέιμαν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 48′ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Ο Μαρτίνες πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, με τον μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων όμως να έχει την πρώτη τελική του Βόλου. Στο 51′ ο ΟΦΗ βγήκε με προϋποθέσεις στην επίθεση, ο Καστάνιος πήρε μια κεφαλιά και την έστειλε στο δοκάρι, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη, αφού δόθηκε οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο ΟΦΗ απείλησε, όμως το γύρισμα του Στάικου από τα δεξιά δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο ματς μέχρι και το 70ο λεπτό, όταν ο Βόλος βγήκε με πολύ όμορφο τρόπο στην επίθεση, με τον Μαρτίνες να παίρνει υπέροχη κάθετη από τον Φεράρι να μπαίνει στην περιοχή και να γυρνάει την μπάλα, όμως ο Βάτερμαν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα(85′ Μπουένο), Τσοκάνης, Νίνης, Περέα(77′ Ρενάτο), Μαρτίνες, Δουβίκας

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Σαρδινέρο(56′ Σακόρ), Στάικος(75′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάρτζεον, Καστάινιος(88′ Mπαλογιάννης)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.