Ο Γιώργος Παράσχος, λίγο πριν γίνει 70 ετών, έχει αποχωρήσει ήδη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παραιτήθηκε. Τα βρόντηξε και έφυγε, όπως έχει γράψει το radar.gr. Μετά την ουσιαστική σωτηρία της ομάδας της Ριζούπολης, με τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Παράσχος παραιτήθηκε. Σηκώθηκε και έφυγε. Και όχι μόνο έφυγε, αλλά βγήκε και ξεμπρόστιασε όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡFM, λοιπόν, ο Παράσχος έκανε σοβαρές αποκαλύψεις- καταγγελίες. Οτι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταύρος Μονεμβασιώτης, μπήκε στα αποδυτήρια της Ριζούπολης μετά την ήττα από τη Λαμία και είπε στημένους τους ποδοσφαιριστές του. Ο,τι διαβάσατε, δηλαδή. Ο ιδιοκτήτης είπε στους παίκτες του ότι έκατσαν και έχασαν από τον αντίπαλό τους.

Και δεν το είπε, απλά, το επιβεβαιώνει και ο προπονητής ότι το είπε. Δίνοντας άλλη βαρύτητα στην υπόθεση. Και προκαλώντας τεράστιο θέμα, που προφανώς θα φτάσει στην αθλητική (και όχι μόνο) δικαιοσύνη.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι ο Παράσχος αποκάλυψε ότι ο Μονεμβασιώτης μπήκε και μίλησε μόνος του στα αποδυτήρια. Τον άφησε έξω τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Τους έκλεισε την πόρτα. Και… έσπασε τα αποδυτήρια, όπως χαρακτηριστικά είπε. Κάτι που το έκανε και μετά την ήττα από την ΑΕΚ!

Ο έμπειρος προπονητής, κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποφάσισε να φύγει από τον Απόλλωνα γιατί δεν μπορούσε να συνεργαστεί πλέον με τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο. Και επειδή δεν είναι άνθρωπος (κάτι που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια) που αρέσκεται να μιλάει για τα εσωτερικά ομάδων που έχει δουλέψει, ουσιαστικά αναγκάστηκε να μιλήσει γιατί τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» διαδίδει ανυπόστατες πληροφορίες εναντίον του για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.

 

https://youtu.be/UaXiEnEwYPk