Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση τη συνεδρίαση της Βουλής τη Τετάρτη και την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε «ένιωσα ότι γύρισα πολλά χρόνια πίσω τη Τετάρτη στη Βουλή, ένιωσα ότι είμαι σε φοιτητική συνεδρίαση».

Ο κ. .Παπαδημητρίου, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» τόνισε πως από τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα είναι μια δύσκολη κατάσταση με έναν ιο που έχει πάρει διάφορες μορφές, πολλούς ανθρώπους έξω που είναι φορείς, στη στιγμή αυτή να συζητάμε στη Βουλή για τη βάπτιση του Γεωργιάδη, ήταν ευχάριστη μεν στιγμή για τους βουλευτές αλλά δυσάρεστη για τη χώρα που θα γιορτάσει τα 200 χρόνια απελευθέρωσης με αυτόν τον τρόπο.

Εξέφρασε την διαφωνία του, στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα «να μπει σε αναστολή η Βουλή».Το μεγάλο μας θέμα όπως είπε είναι ο Τουρισμός, «την ώρα που προσπαθούμε να πρωτεύσουμε να ακούγεται από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει συνταγματικό ρόλο να βάλουμε σε καταστολή τη Βουλή, εκεί τα χάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.