Μαθαίνω ότι οι διεργασίες και οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το ζήτημα του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η παραμονή στον ρόλο αυτό της Αριστοτελίας Πελώνη δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς αναζητείται πρόσωπο πολιτικό με μεγαλύτερο ειδικό βάρος και πέρασμα στα ΜΜΕ.

Υπό αυτή την έννοια, το μείζον θέμα του κυβερνητικού εκπροσώπου απασχολεί ιδιαίτερα το οβάλ γραφείο όπου το στενό επιτελείο του πρωθυπουργού αναζητεί την πιο ικανοποιητική λύση, δεδομένων των συνθηκών.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως στο τραπέζι τα ονόματα που έχουν πέσει είναι δύο, ως προς το ποιος θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πρώτη επιλογή φέρεται να είναι αυτή του υπουργού Επικρατείας κ. Γ.  Γεραπετρίτη ο οποίος έχει τη δυνατότητα να χειριστεί διαφορετικές προσωπικότητες και ΜΜΕ όλων των παρατάξεων, επιχειρηματικών και πολιτικών…

Δεύτερη επιλογή ο ικανότατος κ.  Α. Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο οποίος ωστόσο έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από το Μαξίμου και να κατευθυνθεί στο υπουργείο Υγείας, μόλις φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.