Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η επιστροφή! Ο 39χρονος επιθετικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο μετά το EURO 2016, αφού κλήθηκε στην αποστολή για τα προσεχή παιχνίδια.

Χαρούμενος ο Ζλάταν λίγο μετά την επισημοποίηση της είδησης ανάρτησε και tweet:

Η κλήση ήρθε για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022, απέναντι σε Γεωργία (25/3), Κόσοβο (28/3) και το φιλικό με την Εσθονία (31/3). Οι Σουηδοί έπραξαν το αυτονόητο επιβραβεύοντας τον Ιμπραΐμοβιτς για τη μαγική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Μίλαν.

Αυτό δεν είναι και πολύ καλό νέο για την εθνική μας ομάδα που θα βρει απέναντί της τον Σουηδό σούπερ σταρ στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στα 39 του ο Ζλάταν μετρά 16 γκολ. Είναι ο άνθρωπος που στην ουσία κρατά τη Μίλαν όρθια στη φετινή της πορεία σε Ιταλία και Ευρώπη. Αυτός στον οποίο ο προπονητής των «Ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι στηρίζει μεγάλο μέρος της επιθετικής του φιλοσοφίας. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για τον «Ίμπρα».

Όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη δεν έχει σκεφθεί ούτε στιγμή το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια. Έχει τη διάθεση και πολύ περισσότερο τα αποθέματα ενέργειας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει τους αριθμούς του.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.