Ο Χάρι Κέιν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να αναζητήσει καλύτερη ομάδα, από την Τότεναμ, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Και αυτό γιατί οι «spurs» δεν προσφέρουν στον Άγγλο επιθετικό τη δυνατότητα να διεκδικήσει τρόπαια. Τον κρατούν «δεμένο» σε μια μετριότητα, που πιθανώς να μη συνάδει με το ταλέντο του. Το κλίμα αυτό φαίνεται πως έχει… ξενερώσει τον Κέιν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport».

Το ισπανικό Μέσο, τονίζει πως ο 27χρονος φορ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Τότεναμ το καλοκαίρι. Μάλιστα, φέρεται να έχει γνωστοποιήσει τις σκέψεις του στον σύλλογο, με τον οποίο ανδρώθηκε. Ο μόνος τρόπος ουσιαστικά για να αλλάξει απόφαση είναι να κατακτηθεί κάποιο τρόπαιο.

Αυτό, όμως, που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι «πολίτες», αν στερήσουν έναν τίτλο από την Τότεναμ, θα φέρουν και τον Κέιν πιο κοντά τους. Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει η «Sport», η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζει κίνηση για τον Άγγλο φορ το καλοκαίρι. Φυσικά, δίνοντας γη και ύδωρ στους «Spurs» για να τον αποκτήσει, καθώς η πρόταση της αναμένεται να φτάσει τα 150 εκατομμύρια λίρες. Ένα ποσό δύσκολο να το αρνηθεί κάποιος, ειδικά με την παρούσα οικονομική κατάσταση.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.