Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο ιδρυτής του ομίλου επιχειρήσεων Market In, Θωμάς Ράμμος, λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού. Ο επιχειρηματίας πάλεψε 15 ημέρες με την covid-19.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «με αίσθημα βαθύτατης θλίψης ο Όμιλος Επιχειρήσεων MARKET-IN ανακοινώνει την μετάσταση στην Αιώνια Ζωή του ιδρυτή του Ομίλου Θωμά Ράμμου».

«Η Επιχειρηματική του Πορεία, τα Επιτεύγματα και το Όραμά του συνεχίζουν να μας εμπνέουν ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να συνεχίσουμε το έργο του σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, πάντοτε δίπλα στους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες των επιχειρήσεων μας και στον Έλληνα Καταναλωτή. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

Ο Θωμάς Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί οποιαδήποτε δωρεά να γίνει επ΄ ονόματί του στα Ιδρύματα:

– Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙBAN: GR5701104120000041229612373

– ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR1101101490000014948002143

Tα συλλυπητήρια του δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα

“Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του συμπολίτη μας Θωμά Ράμμου, 72 ετών, ιδρυτή και προέδρου της εταρείας «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» , ο οποίος έφυγε άδικα χάνοντας την μάχη με τον κορoνοϊό.

Ο Θωμάς Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους. Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης αφού προσελάμβανε Αιτωλοακαρνάνες στις επιχειρήσεις του, στήριζε τις Ιερές Μονές, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Θέρμου.

Ο Θωμάς Ράμμος με τίμησε με τη φιλία του, την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του.

Αισθάνομαι την ανάγκη δημοσίως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ως ανταπόδοση της προσφοράς του στον τόπο μας και σε εμένα προσωπικά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ιωάννα και στις δυο θυγατέρες του Ευη και Μαργαρίτα.

Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας”.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις   από την  Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.