Αν και το ριμέικ του “West Side Story” δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη κινηματογραφική του ταινία, η οποία θα εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια στην Αριζόνα, κατά την διάρκεια των οποίων αντιμετώπισε δυσκολία να συμφιλιωθεί με την εβραϊκή του καταγωγή και με την αντίληψη που είχαν οι άλλοι γι’ αυτόν.
Ο Σπίλπεργκ θα αναλάβει την σκηνοθεσία και θα υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Εβραίο θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Τόνι Κούσνερ, ο οποίος είχε αναλάβει το σενάριο των ταινιών “Μόναχο” και “Λίνκολν”.

Δεδομένου του πόσο προσωπική είναι η ταινία για τον 74χρονο σκηνοθέτη, είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται και στην συγγραφή του σεναρίου μετά από τη ταινία “Α.Ι.” του 2001.

Tα γυρίσματα της νέας ταινίας, η οποία δεν έχει ακόμα κάποιο επίσημο τίτλο, θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021, με σκοπό να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.
Αξιζει να αναφέρουμε πως ο σκηνοθέτης της “Λίστας του Σίντλερ” έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα παιδικά του χρόνια στην Αριζόνα, ενώ το HBO είχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ για την ζωή του και το πως κατάφερε να γίνει η σημαντικότερη φιγούρα του στουντιακού αμερικανικού σινεμά των τελευταίων 50 χρόνων.
Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.