Αιχμές για παραβίαση του κανονισμού της Βουλής προκειμένου να στηθεί δικομματική μονομαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα αφήνουν τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σημερινή συζήτηση.

«Σήμερα μια από τα ίδια. Μητσοτάκης και Τσίπρας, χέρι χέρι, στην επιχείρηση διχασμού, τροφοδότησαν με μίσος την ελληνική κοινωνία. Για τα πραγματικά προβλήματα δεν ακούσαμε τίποτα. Αυτή η πολιτική ηγεσία δεν αξίζει στον Ελληνικό λαό. Αγνοήστε τους» σχολίασε στα social media η Φώφη Γεννηματά.

Από την πλευρά του το ΚΚΕ μιλάει για αποπροσανατολιστική πόλωση Μητσοτάκη-Τσίπρα αλλά και για αμοιβαία στήριξη.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Αφού απέκλεισαν, με παράτυπο τρόπο, όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, Μητσοτάκης και Τσίπρας επιδόθηκαν στο γνωστό σκηνικό της αποπροσανατολιστικής πόλωσης, αλλά και της αμοιβαίας στήριξης.

»Ο μεν Μητσοτάκης προσπάθησε να ενοχοποιήσει το λαό και τη δίκαιη διαμαρτυρία του για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και να εμφανίσει το ΣΥΡΙΖΑ ως οργανωτή των κινητοποιήσεων, γιατί πολύ απλά είναι ο βολικός και ο χρήσιμος «αντίπαλος» στο δικομματικό παιχνίδι.

»Ο δε Τσίπρας προσπάθησε να εμφανίσει την αστυνομική βία ως ζήτημα εμμονών κι ανεκπαίδευτων αστυνομικών που «βράζει το αίμα τους» κι όχι ως στρατηγική επιλογή, που την υπηρέτησε και η δική του κυβέρνηση.

»Και οι δυο μαζί προσέφεραν πλήρη κάλυψη στο θεσμικό, νομοθετικό και επιχειρησιακό πλαίσιο της καταστολής που συνδιαμόρφωσαν και το οποίο επεκτείνεται.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.