Πολύ δύσκολη είναι πλέον η κατάσταση για τον Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχασε την υπόθεση και στο Εφετείο του Μιλάνου και πλέον είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή για τον βιασμό μίας 23χρονης Αλβανίδας το 2013 σε πάρτι. Συγκεκριμένα, η κατηγορία που βαραίνει τον 37χρονο είναι για συμμετοχή στον βιασμό μαζί με άλλους φίλους του και σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκιση.  Η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε δεν άλλαξε την απόφαση που τον στέλνει στη φυλακή για εννέα χρόνια.

Τα περιθώρια για τον Ρoμπίνιο στενεύουν καθώς απομένει μόλις ένα βήμα πριν η απόφαση γίνει οριστική και οδηγηθεί στη φυλακή. Ο Βραζιλιάνος το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην Ιταλία. Και μάλιστα έχει περιθώριο 45 ημερών για να το κάνει, ώστε να γλιτώσει ή να ελαφρύνει την καταδίκη του. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, είναι σχεδόν δεδομένο ότι η ποινή δεν θα αλλάξει. Κατά πάσα πιθανότητα και το Ανώτατο Δικαστήριο θα τον κρίνει ένοχο. Επομένως, θα περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρoμπίνιο αν και στα 37 του, τον Οκτώβριο είχε υπογράψει στη Σάντος. Η μεταγραφή του όμως προκάλεσε αντιδράσεις και μετά την κατακραυγή από φιλάθλους και χορηγούς, το συμβόλαιό του λύθηκε και έμεινε εκ νέου ελεύθερος. Βέβαια, αυτό είναι τώρα το τελευταίο πρόβλημα του Βραζιλιάνου.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.