«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τα χθεσινά βίαια επεισόδια, όσο κι αν ψάχνει κάποιος, είμαστε κατά της βίας» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6», ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι «η πολιτική ευθύνη και η πολιτική επιλογή της έντασης και της βίας είναι της κυβέρνησης, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Και πρόσθεσε «μας είχαν φλομώσει στο νόμος και τάξη αλλά δεν βλέπω να πετυχαίνει η κυβέρνηση τέτοια, βλέπω να τραυματίζονται αστυνομικοί, να καίγονται αυτοκίνητα , επιτέλους στον τομέα της ασφάλειας του πολίτη κάτι πρέπει να γίνει».

Ακόμη, ευχήθηκε «να να πάνε όλα καλά με τον αστυνομικό» και κάλεσε την κυβέρνηση να κινητοποιήσει τις αρχές, ώστε να συλληφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο αστυνομικός πρέπει να χρησιμοποιεί όλο τον εξοπλισμό του για να προστατεύσει τη ζωή του, «αλλά καταδικάζω και τη βία από τους αστυνομικούς», σημείωσε.

«Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει και να συλλάβει αυτούς τους μπαχαλάκηδες, που βγαίνουν χτυπούν και εξαφανίζονται», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.