Εδώ και πολύ καιρό διαρρέει προς την κυβέρνηση και …κάθε ενδιαφερόμενο, είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, είτε παράγοντες και κρατικούς αξιωματούχους, ότι ο Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι φίλος του και ότι η επαφή τους είναι συνεχής και άμεση!

Και είναι προφανές πως μετά από ένα διάστημα ευθείας  αμφισβήτησης από τα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου, ο καθοδηγητής της έντυπης ναυαρχίδας της κεντροδεξιάς θέλησε να ανακτήσει έδαφος, να αποκαταστήσει την τρωθείσα φήμη και υπερατλαντική ισχύ του!

Υπό αυτό το πρίσμα προσπάθησε να εξασφαλίσει συνέντευξη του (φίλου του) Αμερικάνου ΥΠΕΞ για την κυριακάτικη έκδοση.

Ωστόσο οι επιδιώξεις του δεν επιτεύχθηκαν.

Το πράσινο φως δεν άναψε από την Ουάσινγκτον και έτσι αναγκάσθηκε να αλλάξει πλεύση και να επιστρατεύσει μια λύση, έστω, βιτρίνας όπως στην προκειμένη περίπτωση ο παγκοσμίως αποδεκτός ιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους Αντονι Φάουτσι!

Βεβαίως, για να καταλαβαίνετε, το γεγονός αυτό δεν απέτρεψε τον ίδιο και τη …γνωστή παρέα από την προσπάθεια εμπλοκής στην υπόθεση των φρεγατών και την υποστήριξη των Γαλλικών συμφερόντων…

Και αυτό το μπέρδεμα αμερικανικών και Γαλλικών συμφερόντων, πού συμπλέουν και πού βρίσκονται απέναντι, σύντομα θα ξετυλιχθεί …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.