Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί αν βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού, αλλά δουλειά από ότι φαίνεται, δεν θα δυσκολευτεί να βρει.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στο αποκλειστικό της ρεπορτάζ η ρουμανική ιστοσελίδα sport.ro, η Σέπσι, που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας και στοχεύει στον τίτλο, έχει κάνει κρούση στον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα, που τονίζει πως ο Μπόλονι μπορεί να επιστρέψει στη Ρουμανία μετά από 20 χρόνια, σημειώνει: «Ο Μπόλονι έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σέπσι, η οποία του έχει υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου.

Ο Μπόλονι πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον τότε, λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά.

Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Να σημειώσουμε πως στη Σέπσι αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.