Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Forthnet αναμένεται να αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, προερχόμενος από τη Wind Ελλάς.

Ο κ. Γεωργιόπουλος, μέχρι σήμερα, ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικών Πελατών της Wind, ενώ προηγούμενα είχε εργαστεί ως επικεφαλής εμπορικών και ψηφιακών λειτουργιών στη Vodafone Ελλάδος. Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα από πλευράς Forthnet.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στη Vodafone έχει εργαστεί ως επικεφαλής στρατηγικής σε έργα ανασχηματισμού όπως εξαγορές, κοινοπραξίες, συμφωνίες χονδρικής, μείωση κόστους και βελτίωση αποδοτικότητας της λιανικής αλυσίδας.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος έχει επίσης εργαστεί στη McKinsey, στην Teleperformance και στην Dell όπου απέκτησε εμπειρία σε θέματα προϊοντικής τιμολόγησης, ανάπτυξη δικτύων πωλήσεων, διοίκηση λειτουργιών, διαχείριση εμπειρίας πελατών, διοίκηση τηλεφωνικών κέντρων εξυπηρέτησης, και προγραμματισμό παραγωγής.
Aπέκτησε το διδακτορικό του στη Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκανόπου και εργάστηκε σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα για την General Motors και τις Ένοπλες Δυνάμεις των H.Π.Α. με κύριο άξονα τη μοντελοποίηση αποφάσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.