Πραγματικός θρίαμβος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ χτύπησε στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Γκολ με πέναλτι του Φερναντες στο 2’, γκολ με τον Σο στο 50’ και… άντε γειά.

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό… γλέντι για την κόκκινη πλευρά της πόλης του Μάντσεστερ. Το ονειρεύονταν εδώ και καιρό και το πέτυχαν. Να είναι εκείνη που θα σταματήσουν ένα… διαβολεμένο σερί της συμπολίτισσας που είχε φτάσει τις 21 σερί νίκες. Για τη Γιουνάιτεντ, άλλωστε, το να μη χάνει μακριά από την έδρα της είναι σύνηθες.

Με το 2-0 στο Έτιχαντ η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έφτασε τα 22 σερί αήττητα παιχνίδια μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αφού μείωσε στους 11 τη διαφορά και αργά ή γρήγορα η Σίτι θα πανηγυρίσει την επιστροφή στους τίτλους. Το γόητρο, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει μεγάλο ρόλο.

Για να κερδίσεις την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο χρειάζεσαι και τύχη. Η Γιουνάιτεντ την είχε. στο πρώτο της… πάτημα στην περιοχή, ο Μαρσιάλ ανατράπηκε. Μόλις στο 2′. Ο μετρ του είδους, Μπρούνο Φερνάντες, δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του πριν καλά – καλά προλάβουν όλοι να ζεσταθούν.

Η Σίτι πήρε τον έλεγχο, είχε την μπάλα, προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά το σχέδιο του Σόλσκιερ ήταν άψογο. Στο 50′ βρήκε δεύτερο γκολ με τον Μαρσιάλ να πασάρει και τον Σο να σκοράρει το 0-2 και επί της ουσίας όλα τελείωσαν. Ο Μαρσιάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, ο Στέρλινγκ έχανε τα… άχαστα για να βάλει ξανά τη Σίτι στο παιχνίδι, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και να χαρίζει μεγάλη νίκη στη Γιουνάιτεντ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.