Μπορεί οι καμπύλες της να έχουν γίνει… σήμα κατατεθέν ανά την υφήλιο με χιλιάδες θαυμάστριες να προσπαθούν διακαώς να αποκτήσουν το ζουμερό κορμί της, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει τις δικές της ανασφάλειες.

Αυτές τις ανασφάλειες «χτύπησαν» τα κακεντρεχή σχόλια και οι κριτικές που δέχτηκε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της North, οι οποίες και κατάφεραν να τη λυγίσουν όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το φαινόμενο του body shaming που ταλανίζει ακόμα και σήμερα τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες λόγω μίας πολύ συγκεκριμένης εικόνας που πλασάρεται ως υποχρεωτική.

Τα αστεία για τα κιλά που πήρε και το σώμα της ακόμα και από τον Τύπο ήταν «πολύ τραυματικά και μπορούν να λυγίσουν και τον πιο δυνατό άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Ένοιωσα την κακία

«Άσχετα από το πόσο εκτεθειμένη στα “φώτα” μπορεί να είναι η ζωή κάποιου, κανένας δεν αξίζει να του φέρονται με τόση κακία και σκληρότητα απλά και μόνο για να διασκεδάζουν ορισμένοι» συνέχισε να λέει η χρυσή κληρονόμος.

Η προεκλαμψία που εμφάνισε κατά την εγκυμοσύνη της – πολύ σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης που μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές – ήταν ένας από τους λόγους που το σώμα της πρηζόταν συχνά, κάτι που χλευάστηκε διεξοδικά από haters και που την έκανε να νιώθει άσχημα για την εμφάνισή της.

How Kim Kardashian's Second Pregnancy Was Just Like Yours | Parents

«Πήρα 27 κιλά και γέννησα 6 εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό και έκλαιγα καθημερινά για όσα συνέβαιναν στο σώμα που κυρίως λόγω της έντονης πίεσης που δεχόμουν ότι δεν ανταποκρίνομαι στην υγιή εικόνα μίας εγκυμονούσας όπως την ορίζουν τα κοινωνικά πρότυπα.

Δεν έβγαινα από το σπίτι 

Ιδιαίτερα ανασφαλής για τον εαυτό της, έτρεμε και μόνο στην ιδέα να μην επανέλθει το σώμα της στην κανονική του φόρμα γι΄αυτό και για μήνες δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι μέχρι να καταφέρει να χάσει το περιττό βάρος.

Τέλος στον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.