Ποιος να το έλεγε και να το πιστεύαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί σε τρεις συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε τρία διαφορετικά γήπεδα σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ταπείνωσε τον Παναθηναϊκό δύο φορές στο κύπελλο, στο ουδέτερο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στη ρεβάνς στη Λεωφόρο και τώρα στους «Ζωσιμάδες»! Απίστευτα πράγματα…

Ο ΠΑΣ αφού απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο, τον έριξε έκτο και στο πρωτάθλημα, διότι έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να τον φτάσει στην πέμπτη θέση. Εκεί που οι Αρκάδες υπερτερούν των «πράσινων» στην ισοβαθμία.

Παράλληλα με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ανέβασε τη διαφορά στο +12 στη μάχη για την παραμονή και έχει πλέον περισσότερη ασφάλεια.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» θα δουν την τετράδα να απομακρύνεται και θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ με μεγάλη πίεση την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Γιατί σε ενδεχόμενη νέα ήττα, η Ευρώπη θα αποτελέσει όνειρο θερινής νυκτός…

Επιπροσθέτως, η κατάσταση για τον Λάζλο Μπόλονι δυσχεραίνεται. Η θέση του Ρουμάνου δεν αμφισβητείται ακόμα, αλλά όσο δεν νικάει, τότε τα πράγματα θα δυσκολεύουν…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε και την τύχη με το μέρος του… Στο 19′ ο Αϊτόρ έκανε την παράλληλη πάσα, ο Κάστρο έκανε την προβολή αλλά η κόντρα ήταν σαν ασίστ στον Μιλιντσεάνου και αυτός στο τετ-α-τετ, πλάσαρε εύστοχα!

Ο Μπόλονι έχασε και τον Σανκαρέ λίγο αργότερα, αφού ο Σενεγαλέζος μετά από ένα μαρκάρισμα του Κάστρο, πονούσε στο αριστερό του πόδι και αποχώρησε.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου καλός και επί της ουσίας απείλησε μόνο σε δύο φάσεις για την ισοφάριση, αμφότερες με τον Μαουρίσιο. Στο 60′ ο Βραζιλιάνος βγήκε πρώτος στη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, αλλά έκανε τσαφ απέναντι στον Λοντίγκιν. Ένα λεπτό αργότερα, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε το σουτ του Μαουρίσιο, αλλά ο Ιωαννίδης αιφνιδιάστηκε για το ριμπάουντ.

Ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82′. Ντομίνγκεθ και Παμλίδης «άδειασαν» τέσσερις αμυντικούς του ΠΑΟ αλλά ο δεύτερος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα άστοχο σουτ του Καρλίτος στις καθυστερήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ(73′ Λιάσος), Ελευθεριάδης(73′ Παμλίδης), Κρίζμαν(12′ Μιλιντσεάνου, 90′ Εραμούσπε)

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ(38′ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ(67′ Μακέντα), Καμπετσής(77′ Καρλίτος), Ιωαννίδης(67′ Χατζηγιοβάνης)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.