Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορα και δεν… αντιγράφεται. Έχει το δικό του τρόπο που βλέπει τα πράγματα, τη δική του οπτική. Είτε τον αγαπάει, είτε τον μισεί κάποιος αυτό οφείλει να το παραδεχτεί.

Ο Σουηδός επιθετικός ίσως άνοιξε την «πόρτα» για μια νέα καριέρα. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε ως καλεσμένος και τρόπον τινά συμπαρουσιαστής στο γνωστό φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo. Κι αν αυτό δεν σας έχει κάνει ήδη αρκετή εντύπωση, ο τρόπος με τον οποίο πήγε εκεί σίγουρα θα σας κάνει.

Τη στιγμή που πήγαινε έγινε ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο, το οποίο τον ανάγκασε να περιμένει σχεδόν τρεις ώρες. Έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βγήκε από το αυτοκίνητο για να κάνει ωτοστόπ. Σε κάποια φάση κατάφερε να σταματήσει μια μηχανή, η οποία άνηκε σε οπαδό της Μίλαν, που τον μετέφερε μέχρι το φεστιβάλ!

 

«Είχε συμβεί ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο. Μετά από τρεις ώρες αναμονής είπα στον οδηγό να ανοίξει την πόρτα και να με αφήσει να βγω. Σταμάτησα ένα μηχανάκι και του είπα “μπορείς να με πας στο Sanremo;”. Ευτυχώς ήταν οπαδός της Μίλαν», ανέφερε ο Ζλάταν, ο οποίος μάλλον ήταν και τυχερός για έναν ακόμη λόγο. Βλέπετε, ο οδηγός της μηχανής δεν είχε ξαναοδηγήσει στον αυτοκινητόδρομο. «Όταν φτάσαμε στο φεστιβάλ μου “αυτή ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στον αυτοκινητόδρομο”», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός. Μάλιστα, ο ίδιος τραγούδησε κι ένα μάλλον… περίεργο ντουέτο με τον προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.