Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τρίτη μήνυση που κατατέθηκε κατά του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και ο δικηγόρος του τρίτου μηνυτή Γιάννης Βλάχος, οποίος απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια «περί σκευωρίας».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, o οποίος εκπροσωπεί τον τρίτο μηνυτή του ηθοποιού, απαντώντας στις δικές του επισημάνσεις ότι επιχειρείται μια σπίλωση των θυμάτων.

«Είναι η πρώτη φορά που συναντώ μια υπόθεση χωρίς μάρτυρες. Μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είναι απλό το θέμα, μην προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά και να πετάμε λάσπη από εδώ, να θολώνουμε το τοπίο από εκεί. Επιτέλους άνοιξαν στόματα. Η ίδια η κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν στόματα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο που έχει κακοποιηθεί. Διαδόθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Θεωρώ ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστειότητες. Εδώ υπάρχει μια έντονη κοινωνική ανάγκη να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που πολλοί υποστηρίζουν ότι σε πολλούς ήταν γνωστές», ανέφερε ο Γιάννης Βλάχος.

Σχετική είδηση: ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.