Το σήριαλ της παραμονής του Σέρχιο Ράμος καλά κρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεχείς ανατροπές αν και με βάση τη σχέση των δύο πλευρών και την κοινή επιθυμία τους για ανανέωση της συνεργασίας τους το θέμα έπρεπε να είναι τυπική διαδικασία. Όμως οι διαφωνίες υπάρχουν και τα «θέλω» της κάθε πλευράς είναι διαφορετικά.

Έτσι, παραμένει μετέωρο το αν ο εμβληματικός αρχηγός των Μερένχες θα συνεχίσει η όχι την καριέρα του, στην ομάδα που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Από ότι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης το έχει…τάμα, κανείς από τους ήρωές της να μην τελειώνει την καριέρα του εκεί.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ θα περιμένει έως το τέλος του μήνα για την οριστική του απάντηση. Θέλει τον Ράμος, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τον περιμένει και για πάντα. Η διαφωνία υφίσταται στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό. Η Ρεάλ του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο Ράμος θέλει δύο χρόνων, ενώ ο έμπειρος αμυντικός ζητάει και περισσότερα χρήματα. Το αν θα ανανεώσει ή όχι, μένει να αποδειχτεί. Προς το παρόν όμως, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.