Σύμφωνα με αυτή τη νέα δημοσκόπηση της MRB για το Star, η Νέα Δημοκρατία παραμένει μπροστά και μάλιστα με 13,1 μονάδες και Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Στα υπόλοιπα ευρήματα της δημοσκόπησης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα που αφορά αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό.

  • Το 69,8% των ερωτηθέντων λένε «να μην γίνει δεκτό το αίτημα του Κουφοντίνα ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα έχει για την υγεία του»
  • Το 15,5% λένε «να ικανοποιήσει η Κυβέρνηση το αίτημά του ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία του», ενώ το 14,6% είναι οι γνωστοί «ισαποστάκησδες» που δεν απαντούν.

Και ενώ στην υπόθεση Κουφοντίνα η κυβέρνηση παίρνει «πόντο», στη συνέχεια τον χάνει καθώς σε ότι αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, το 59% κρίνει αρνητικά τη στάση της κυβέρνησης, ενώ το 30% την κρίνει θετικά. Το 56,5% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το 32,2% την κρίνει αρνητικά.

Σχετικά με την αξιολόγηση των χειρισμών της κυβέρνησης για την πανδημία και τους εμβολιασμούς, το 52% κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ το 44,8% απαντά πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

Το 58,3% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι στο θέμα των εμβολιασμών η κυβέρνηση τα πάει καλά. Στον αντίποδα το 33,7% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση ως προς το θέμα αυτό.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.