Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο υπονόησε την Τετάρτη ότι θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024 εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφασίσει να μην επιδιώξει άλλη θητεία στον Λευκό Οίκο. Εμφανιζόμενος το βράδυ της Τετάρτης στο Fox News, ο πρώην αξιωματούχος της διοίκησης του κ. Τραμπ εάν «σκέφτεται να κατέβει σε αυτόν τον αγώνα» εφόσον ο πρώην πρόεδρος Τραμπ δεν είναι υποψήφιος το 2024.

«Είμαι πάντα σε θέση μάχης», είπε ο Πομπέο. «Νοιάζομαι βαθιά για την Αμερική. Είμαστε μέρος του συντηρητικού κινήματος εδώ και πολύ καιρό. Σκοπεύω να το κρατήσω.»

Το σχόλιο του κ. Πομπέο έρχεται αφού εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο ετήσιο Συνέδριο Πολιτικής Δράσης στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου ένα πλήθος Ρεπουμπλικανών εκφώνησε ομιλίες προς υποστήριξη της ατζέντας του κ. Τραμπ – παρέχοντας μια εικόνα του τι θα μπορούσε να γίνει με το GOP (Grand Old Party) 2024 . Στη δική του ομιλία, ο Πομπέο μίλησε για το ρεκόρ του ως κορυφαίου διπλωμάτη του Τραμπ, καθώς προώθησε την εξωτερική πολιτική της προηγούμενης διοίκησης «America First». Όμως με την ομιλία του ο κ. Τραμπ δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι υποψήφιος το 2024.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.