Mε νέα συμβολική αλλά όχι τυπική εμφάνιση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ότι : δεν εφησυχάζουμε μέχρι να νικηθεί ο συγχρόνος πόλεμος της γενιάς μας που έχει πλήξει την παγκόσμια κοινότητα αλλάζοντας την ζωή μας. Η παρουσία του στο κέντρο Υγείας  Πατησίων με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 1εκ εμβολιαστικών δόσεων είχε διττό μήνυμα !

Α) Λέμε Ναι στον εμβολιασμό !  « Κάθε εμβόλιο είναι ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας Το βασικό είναι ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Νομίζω ότι αυτό, παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ήδη αν δει κανείς πιο αναλυτικά τα στοιχεία, αρχίζει και φαίνεται και αποτυπώνεται στις μεγάλες ηλικίες που έχουν εμβολιαστεί»,

Β) Λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ! προς τους αφανείς πολεμιστές της σύγχρονης παγκόσμιας μάστιγας  «Θέλω στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι από όλους τους πολίτες ακούμε μόνο καλά λόγια, για εσάς πρωτίστως. Γιατί τους υποδέχεστε με χαμόγελο, τους δίνετε αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό και γι’ αυτούς οι οποίοι μπορεί να ανησυχούν λίγο παραπάνω και είναι απολύτως ευνόητο».

Το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο πρωθυπουργός απένειμε τα εύσημα σε όλη την ομάδα που εργάστηκε και εργάζεται σκληρά για την ομαλή και απρόσκοπτη τιτάνια προσπάθεια να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

«Μεγάλο ευχαριστώ, σήμερα που κλείνουμε ένα εκατομμύριο δόσεις, στο Μάριο Θεμιστοκλέους και σε όλη την ομάδα που οργάνωσε όλο το σύστημα για να φτάσουν τα εμβόλια σε εσάς. Γιατί για να φτάσουν απαιτείται πάρα πολύ δουλειά υποδομής από πίσω.

Αλλά δεν θα είχαμε αυτή την ταχύτητα στους εμβολιασμούς, γιατί είμαστε και πρέπει να το λέμε από τις καλύτερες χώρες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή ως προς την ταχύτητα εμβολιασμού εάν δεν είχαμε το προσωπικό στα νοσοκομεία μας, στα Κέντρα Υγείας, σε όλες τις εμβολιαστικές γραμμές που έχουμε ανοίξει.»

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κέντρο υγείας πραγματοποιούνται περισσότεροι από 300 εμβολιασμοί την ημέρα.

Με προσοχή η επιστροφή στην κανονικότητα !

Ο Κυριακός Μητσοτάκης αναφερόμενος στην προσπάθεια για την επιστροφή  στην  προ της πανδημίας καθημερινότητα τόνισε   «θέλει πολλή προσοχή για να μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ανοίγουμε την οικονομική δραστηριότητα και τα σχολεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.