Η εκρηκτική δημοσιογράφος, Ντιλέτα Λεότα, η ξανθιά καλλονή της ιταλικής τηλεόρασης, έχει γίνει πρώτο θέμα στη γειτονική χώρα εξαιτίας του… Γουέστον ΜαΚένι.

Σε κάθε της εμφάνιση η πανέμορφη αθλητικογράφος προκαλεί… εγκεφαλικά. Τελευταία της χρονικά εμφάνιση τη Τρίτη στο παιχνίδι Γιουβέντους – Σπέτσια. Η Ντιλέτα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ του αγώνα. Όπως αναμενόταν η εμφάνιση της έκλεψε τη παράσταση με τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων να πέφτουν πάνω της.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε έναν εκ των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους να μαγνητίζεται πάνω της. Ο λόγος για τον πρωτάρη στα ιταλικά γήπεδα Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος εθεάθη στον πάγκο της ομάδας του να έχει… χαζέψει στη θέα της πανέμορφης Ιταλίδας. Με τέτοιο θέαμα μπροστά του ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα.

 

Η Ντιλέτα Λεότα «τρέλανε» τον Αμερικανό χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Η εμφάνισή της και μόνο αρκεί για να σαγηνέψει κάθε αρσενικό που θα βρεθεί στο διάβα της. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναδειχθεί ως η ομορφότερη στον τομέα της. Όλα αυτά σε μια χώρα που παραδοσιακά λατρεύει να… λανσάρει στον χώρο του ποδοσφαίρου το γυναικείο φύλλο.

H ξανθιά καλλονή έχει δουλέψει πολύ την εικόνα της. Ωστόσο άπαντες της αναγνωρίζουν το πόσο καλή είναι και στη δουλειά της. Εξαιρετική τόσο στη παρουσίαση όσο και στο ρεπορτάζ, η Ντιλέτα ήρθε για να μείνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.