Ο Νταβίντ Αλάμπα, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στη Μπάγερν Μονάχου, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο Αυστριακός ετοιμάζεται να ζήσει νέες προκλήσεις δοκιμάζοντας τη τύχη του σε νέο σύλλογο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα o 28χρονος έχει να διαλέξει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και αρκετοί σύλλογοι ακόμη έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα της AS αναφέρει πως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του έμπειρου αμυντικού είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα βγει στις αγορές το καλοκαίρι με γεμάτο πορτοφόλι. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αλάμπα δε φαίνεται να μπαίνουν εμπόδιο. Οι Παριζιάνοι είναι οι πρώτοι που μπορούν με ευκολία να καλύψουν κάθε θέλω του 28χρονου.

Το ζήτημα όμως είναι αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να συνεχίσει τη καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα ή τον ελκύει περισσότερο μια πρόκληση σε Ισπανία ή Αγγλία. Όσον αφορά την Ιβηρική, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δείξει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό του. Πάντως ο Αλάμπα έχει απορρίψει ήδη μια πρώτη πρόταση που του έκανε η Ρεάλ.

Ο μάνατζερ του Αυστριακού, Πίνι Ζάχαβι ξέρει πως έχει να διαχειριστεί μια ειδική περίπτωση. Ο Ισραηλινός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με μερικές από τις παραπάνω ομάδες μαθαίνοντας τις προθέσεις της καθεμιάς για τον πελάτη του. Στόχος είναι ο Αλάμπα το καλοκαίρι να υπογράψει στην ομάδα που θα του δώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτές δεν είναι άλλες από ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και εγγυήσεις για τίτλους και διακρίσεις.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.