Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, μιλώντας για τη  σεξουαλική κακοποίηση και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε αρχικά: «Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος».

Πάνος Μουζουράκης για κακοποίηση: Στα 14 μου έγινε κάτι που με στιγμάτισε

Μουζουράκης: «Υπήρχε κακοποίηση και στον στρατό»

Στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πως μίλησε για αυτό το συμβάν, πρώτη φορά, σχεδόν 10 χρόνια μετά ενώ παράλληλα ανέφερε πως υπήρχε κακοποίηση και στον στρατό.

«Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Πρέπει να σταματήσει αυτό, αλλά δεν πρέπει να προσποιούμαστε ότι αυτό γίνεται μόνο στον χώρο του θεάτρου», ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την κακοποίηση που υπήρχε όταν υπηρέτησε ως φαντάρος:

«Την πρώτη φορά που τραγούδησα σε μαγαζί, ανέβασα 40 πυρετό. Το 2001 ήρθα στην Αθήνα και με 300 ευρώ στο χέρι. Μόλις είχα γυρίσει από το στρατό και έχω να σας πω ότι υπήρχε και κει κακοποίηση».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.