Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει ξεκινήσει ήδη να φτιάχνει τη λίστα με τους παίκτες που θέλει στην Παρί την επόμενη σεζόν. Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν αποδίδει όπως περίμεναν οι άνθρωποι της Παρί και όπως όλα δείχνουν θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία, όχι όμως για την Ίντερ αλλά τη Γιουβέντους! Να θυμίσουμε πως όταν η «Βέκια Σινιόρα» πέταξε εκτός τελικού την Ίντερ στο Coppa Italia, ο Ικάρντι το ευχαριστήθηκε με την καρδιά του. Αυτό έδειξε άλλωστε και η αντίδρασή του στα social media. Συγκεκριμένα, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε με… like στην ανάρτηση της Γιουβέντους για την πρόκρισή της.

Από την πλευρά της, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό της. Πρώτο και κύριο, η ανανέωση του Κίλιαν Εμπαπέ. Δεύτερο, η απόκτηση του Μοϊσέ Κιν. Ο ταλαντούχος άσος της Έβερτον έχει παραχωρηθεί ως δανεικός, αλλά η Παρί πιστεύει πολύ σε αυτόν. Πιστεύει και θέλει να επενδύσει πάνω του. Και αυτό σκοπεύει να κάνει, αποκτώντας τον με μεταγραφή από τα «ζαχαρωτά».

Τι θα γίνει, όμως, αν φύγει ο Εμπαπέ; Δεν θα τα βάψει και μαύρα η Παρί. Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι Παριζιάνοι θα βγουν εξαιρετικά κερδισμένοι. Τα ταμεία θα γεμίσουν… χρυσάφι, έτοιμο να επενδυθεί. Πού; Είτε στον Χάρι Κέιν, είτε στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Αυτοί οι δύο είναι ψηλότερα στη λίστα του Ποκετίνο σε περίπτωση που ο Γάλλος αστέρας πωληθεί.

Για τον Χάρι Κέιν επιμένει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Άγγλο επιθετικό στην Τότεναμ και θέλει να τον πάρει μαζί του στην «πόλη του φωτός».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.