Καταδικασμένος για συμμετοχή σε ομάδα Αλβανών κακοποιών, που κατηγορήθηκαν για 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες συμπατριωτών τους και Ελλήνων, είναι ο 32χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά αγνώστων, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αττικής, οι οποίοι πρώτα απήγαγαν οδηγό ταξί για να τον εντοπίσουν!
Μετά τον τραυματισμό του αποδείχθηκε πως μόλις την προηγούμενη ημέρα, ο 32χρονος είχε συλλήφθη από άνδρες της Αμεσης Δράσης γιατί κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν αστακός, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, στο κέντρο της Αθήνας.
Το βασικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν δύο άγνωστοι σταμάτησαν στην πλατεία Αττικής ένα ταξί, και μόλις μπήκαν μέσα απείλησαν με πιστόλια τον οδηγό του και άρχισαν να τον κατευθύνουν σε διάφορους δρόμους της περιοχής, σαν να έψαχναν κάτι. Λίγη ώρα αργότερα, στην συμβολή της Μιχαήλ Βόδα με την Αγορακρίτου, δύο βήματα από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, του είπαν να κόψει ταχύτητα και μέσα από το ταξί πυροβόλησαν έναν πεζό, τον 32χρονο, στα πόδια. Στην συνέχεια με την απειλή των όπλων υποχρέωσαν τον οδηγό να κινηθεί γρήγορα προς τον Σταθμό Λαρίσης όπου χάθηκαν μέσα στον κόσμο, αφήνοντας μέσα στο ταξί και δύο πιστόλια Zastava.

Ο 32χρονος τραυματισμένος στην γάμπα ζήτησε βοήθεια από άνδρες της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο,

ενώ και ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο αφού είχε υποστεί σοκ, σε σημείο που δεν μπορούσε για τις πρώτες 12 ώρες να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί!!
Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών διαπίστωσαν πως ο τραυματίας είχε συλλήφθη την προηγούμενη ημέρα στην οδό Κρήτης στον Άγιο Παύλο, όταν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης διαπίστωσαν ότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ήταν οπλισμένος με πιστόλι σε θήκη και μαχαίρι και είχε και μικροποσότητα χασίς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε τόσο στους άνδρες της Αμεσης Δράσης, όσο και στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας, πως ο 32χρονος φορούσε γιλέκο χωρίς κωδικό αριθμό, αλλά με την ένδειξη ΔΕΙΓΜΑ στην θέση του, κάτι που σημαίνει πως το γιλέκο αυτό έχει κλαπεί είτε από την εταιρία κατασκευής, είτε από πελάτη της εταιρίας που είχε πάρει δείγματα για δοκιμές. Κάτι που προφανώς αποτελεί αντικείμενο έρευνας.
Ο 32χρονος είχε εμπλακεί σε μία σειρά δολοφονιών, που ξεκίνησαν το 2007 μεταξύ μελών ομάδας που σύμφωνα με την αστυνομία διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Η ομάδα αυτή έσπασε στα δύο και ακολούθησε πραγματικός πόλεμος που κόστισε 11 νεκρούς και 13 σοβαρά τραυματισμένους, και πιθανότατα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.