Δεν χωρεί αμφιβολία ότι στον Ελλάκτωρα μοιραία η κατάσταση θα κινείται εφεξής επί τη βάσει των προθέσεων και των σκοπιμοτήτων των αμερικανών της Farallon αφού αυτοί δανειοδότησαν τους Μπακοκαυμενάκηδες και τους επέτρεψαν να αποκτήσουν με …δόσεις, το ποσοστό των μετοχών που κατείχαν ως εγγύηση από το δάνειο στους Καλλιτσάντσηδες!

Σε απλά ελληνικά οι Μπακοκαυμενάκηδες λειτουργούν ως μπροστινοί των αμερικανών, οι οποίοι και ζητούν την γενική συνέλευση για να παρατείνουν την αβεβαιότητα και να υποδηλώνουν παρουσία!

Ενώ στην προκειμένη περίπτωση όπου ζητούν να σταματήσει ο διαχειριστικός έλεγχος, ουσιαστικά φέρεται να επιδιώκουν να καλύψουν έργα και ημέρες της διοίκησης του Σάκη.

Η πρόταση για διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος 10ετίας έχει σαν σκοπό να αποδομήσει τα πρώην στελέχη – μετόχους των παλαιών διοικήσεων του Ελλάκτωρα που τώρα συντάχθηκαν με τους Ολλανδούς.

Ότι όλοι αυτοί που καταγγέλλουν, ως άνθρωποι των Ολλανδών, τα δυο χρόνια διοίκησης Σάκη, δεν πρέπει να βγάζουν την ουρά τους απέξω και είναι υπεύθυνοι διοικητικά για την κατάσταση που περιήλθε ο Ελλάκτωρ.

Στο μεταξύ, για να καταλαβαίνετε και το τι γινόταν, προ ημερών η νέα διοίκηση της Ελλάκτωρ διέκοψε την μίσθωση υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Porsche που είχε παραχωρηθεί από την προηγούμενη διοίκηση σε στέλεχος του Ελλάκτωρα, από τους προνομιούχους της διοίκησης Σάκη, στο οποίο επίσης είχε ενοικιαστεί και διαμέρισμα στην Κρήτη για να πηγαίνει να ξεκουράζεται …

Τι γίνεται στη Ρουμανία

Πάντως στη Ρουμανία βούιξαν τα ΜΜΕ ότι μετέβη πρώην στέλεχος του Ακτωρα που είχε αποχωρήσει μαζί με τον Κούτρα, του οποίου θεωρείται άνθρωπος εμπιστοσύνης και φέρεται να διαπραγματεύθηκε την συμμετοχή του συστήματος που εκπροσωπεί στα έργα προκειμένου αυτά να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν!

Από τον Ελλάκτωρα πάντως υποβαθμίζουν το γεγονός και λένε πως οι επικεφαλής στη Ρουμανία ούτε καν δέχτηκαν να συνομιλήσουν μαζί του, πόσο μάλλον να διαπραγματευθούν με τον άνθρωπο του Κούτρα!

Επί τη ευκαιρία, μια ο λόγος για την Ρουμανία, η νέα διοίκηση έθεσε τελεσίγραφο στα στελέχη που είχαν απολυθεί, αποζημιωθεί και επαναπροσληφθεί, να δεχτούν μείωση κατά 50% στις απολαβές τους διαφορετικά θα δουν την πόρτα της εξόδου!

Η νέα διοίκηση επιβεβαιώνει το γεγονός και υποστηρίζει ότι τα εν λόγω στελέχη στα οποία ζητήθηκε η μείωση μισθού προέρχονται από το Κατάρ, απ’ όπου απολύθηκαν, αποζημιώθηκαν και επαναπροσλήφθηκαν στην Ρουμανία.

Ωστόσο το ζήτημα είναι, όπως ισχυρίζεται η Ελλάκτωρ, ότι επαναπροσλήφθηκαν με μισθούς Κατάρ!!! Και όχι μισθούς Ρουμανίας!!!

Όποτε για το λόγο αυτό απαιτείται η περικοπή προκειμένου οι νέοι μισθοί να συνάδουν με την πραγματικότητα του Ρουμανικού επιπέδου ζωής και μισθολογικών καταστάσεων!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.