Από την Helena Bonham-Carter που υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στο The Crown μέχρι την Renée Zellweger που υποδύεται την Judy Garland στο Judy, υπάρχει μια μαγεία να τις βλέπουμε στην μικρή οθόνη. Στη λίστα αυτή θα προστεθεί και η Viola Davis που ετοιμάζεται να ενσαρκώσει την Michelle Obama στη σειρά του Showtime με τίτλο The First Lady.

Η σειρά θα παρουσιάσει στιγμές από την προσωπική και πολιτική ζωή των πρώην Πρώτων Κυριών. Δεν θα δούμε μόνο την Michelle Obama να είναι μέρος της σειράς -θα δούμε την Gillian Anderson στον ρόλο της Eleanor Roosevelt και την Michelle Pfeiffer στον ρόλο της Betty Ford. Σύμφωνα με το Variety η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου.

Και παρόλο που έχουμε έναν ολόκληρο μήνα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Viola Davis κάνει ήδη τις πρώτες προετοιμασίες. Μιλώντας στο Entertainment Tonight η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η έρευνα για τον ρόλο περιλαμβάνει και διάβασμα του νέου βιβλίου της Obama με τίτλο Becoming καθώς και παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ καθώς και το να μιλήσει με την ίδια.

“Έχω ένα μικρό φόβο. Δεν θα πω ψέματα, μεγάλο φόβο”, είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο. Η Davis δοκιμάζει ήδη μακιγιάζ για τη μεταμόρφωσή της σε Obama σχολιάζοντας πως γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.