Είδε… αστεράκια ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη! Ο Αστέρας κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και υποχρέωσε σε ήττα την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Η κάθοδος του ΠΑΟκ στην Τρίπολη μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε πλήρης και τον έπαιξε δυναμικά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις απαντήσεις. Ο Πάμπλο Γκαρσία εγκλωβίστηκε στην τακτική του Μίλαν Ράσταβατς, το καλοδουλεμένο σύνολο του οποίου αμύνθηκε αποτελεσματικά και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή στις αντεπιθέσεις.

Ο Αστέρας έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού συμπλήρωσε εννιά ματς αήττητος, πήρε ισοπαλίες στην Αθήνα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, το πρόβλημα στην Τούμπα είναι εμφανές… Όσο και αν το κρύβουν περιστασιακά αποτελέσματα όπως η ευρεία επικράτηση επί της ελλιπέστατης Λαμίας

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 35′. Ο Κρμέντσικ πάσαρε από πλάγια στον Ουάρντα, αλλά το σουτ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή και κατέληξε άουτ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε (1-0) στο 39′. Ο Σίτο σέντραρε από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Σίτο ξέφυγε από την επιτήρηση του Ροντρίγκο και με μονοκόματο σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 για τον Αστέρα επιτεύχθηκε στο 54′ Ο Τσιφτσής γέμισε από την περιοχή του, ο Μπαράλες κέρδισε τη μονομαχία από τον Βαρέλα και με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Φερνάντες, ο οποίος στο τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα.

Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν ενδιαφέρον μετά τη μείωση του σκορ στο 84′ Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ατομική προσπάθεια από δεξιά σύγκλινε στο ημικύκλιο και σούταρε συρτά, σημαδεύοντας τη γωνία του Τσιφτσή.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Κάστανο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ(67′ Τιλίκα), Κρεσπί(67′ Ιγκλέσιας), Σίτο(83′ Καπίγια, 90+2′ Ριέρα), Μπαράλες

ΠΑΟΚ ( Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο(63′ Μπάμπα), Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί(63′ Καγκάβα) , Ουάρντα(83′ Σβιντέρσκι), Μπουύργκ(46′ Αντρίγια Ζίβκοβιτς), Λάμπρου(46′ Τζόλης), Κρμέντσικ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.