Πολλοί, ιδιαίτερα στο κανάλι του Φαλήρου, περίμεναν να δοθεί μάχη, αλλά τελικά αυτή αποδείχθηκε μάλλον άνιση. Η τηλεθέαση στην prime time της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου ανάμεσα στο MasterChef και το House of Fame ανέδειξε νικητή με συντριπτική διαφορά τον διαγωνισμό μαγειρικής που δεν είχε… αντίπαλο και, ουσιαστικά, έπαιξε μπάλα μόνος του, φτάνοντας στην κορυφή.

Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, το MasterChef είχε μέσο όρο 26,2% στο γενικό και 31,4% στο δυναμικό, σε αντίθεση με το House of Fame που βρέθηκε αρκετά πιο χαμηλά με 16,3% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό.

Όσον αφορά το διάστημα 21:00 – 23:30 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, και εκεί ο διαγωνισμός μαγειρικής ήταν… ο απόλυτος άρχοντας.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.