Η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες με εμφαντικό τρόπο, διαλύοντας την Κολωνία με 5-1.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυναμικά στο ματς, απείλησαν πρώτοι στο 9′ με τον Σανέ και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18′ με τον Τσούπο Μοτίνγκ (1-0). Η ομάδα του Φλικ συνέχισε να πιέζει με τον Λεβαντόφσκι να χάνει ευκαιρία στο 26′ αλλά στο 33′ βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0.

Η Κολωνία μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει στο δεύτερο μέρος και μείωσε σε 2-1 με τον Σκίρι στο 49′, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στη Μπάγερν, η οποία δεν… κατέβασε το πόδι από το γκάζι. Ο Λεβαντόφσκι στο 65′ πέτυχε το 3-1 και ο Γκνάμπρι με δύο γκολ (82′, 86′) διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ντόρτμουντ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-0

Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 3-0 της Αρμίνια εντός έδρας και ανέβηκε στη 5η θέση με 39 βαθμούς, προσπερνώντας τη Λεβερκούζεν (37 β.).

Η ομάδα του Τέρζιτς πίεζε σε όλο το πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρία με τον Χούμελς στο 28′, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Ρόις σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ ανέβασε την απόδοσή της και… ξεμπλόκαρε γρήγορα. Στο 48′ ο Νταχούντ έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Σάντσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρεινιέρ στο 81′.

Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα:

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 2-0

Στουτγκάρδη – Σάλκε 5-1

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.