Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει αντίπαλο στο Νησί και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της φετινής Premier League. Στο ματς με την Γουέστ Χαμ (2-1) μπορεί να «σίγησαν» οι μεσοεπιθετικοί της, αλλά τη λύση έδωσαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Ρούμπεν Ντίας και Τζον Στόουνς! Έτσι οι «πολίτες» έφτασαν τις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζοντας στον απίστευτο ρυθμό που έχει πιάσει από τον Νοέμβριο!

Με τις 20 συνεχόμενες τους νίκες, οι «πολίτες» πλησίασαν ακόμη περισσότερο το απόλυτο ρεκόρ συνεχόμενων νικών που έχει η Μπάγερν (μόνο από ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων) από την περασμένη σεζόν, το οποίο σταμάτησε φέτος στον αριθμό 23!

Το ματς

Στο 30’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την εξαιρετική κεφαλιά του Ρούμπεν Ντίας. Για τον Πορτογάλο στόπερ, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην Premier League από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι «πολίτες» είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να βρει το δικό της γκολ. Μετά από λάθος της ομάδας του Γκουαρντιόλα, ο Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε την ωραία ανάπτυξη της ομάδας του και με ένα κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1 στο 43’.

Η Σίτι δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε αυτό που έψαχνε. Αυτή τη φορά ήταν ο Στόουνς! Ο Άγγλος στόπερ δέχτηκε την πάσα από τον Μαχρέζ και με ένα άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε το τρίποντο στη Σίτι που έφτασε τους 61 βαθμούς και ανέβασε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους 13 βαθμούς!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν (89’ Ρόδρι), Ντε Μπρόινε, Τόρες (65’ Φόντεν), Μαχρέζ, Αγουέρο (61’ Ζέσους)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Ντιόπ, Τσουφάλ, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Τζόνσον (84’ Μπόουεν), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Λίνγκαρντ, Αντόνιο (84’ Μπενραχμά)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.