Σε ειδικό ολιγομελή θάλαμο καραντίνας θα παραμείνει αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στις φυλακές Τρίπολης όπου αναμένεται να παραμείνει μέχρι να δικαστεί, έχοντας κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Η εν λόγω φυλακή διαθέτει μόλις 5 θαλάμους για τους συνολικά… 112 κρατούμενους, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, στην Τρίπολη κρατούνται αποκλειστικά καταδικασμένοι βιαστές και παιδόφιλοι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα, καθώς μετά τη λήξη της υποχρεωτικής του καραντίνας, ο Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε θάλαμο μαζί με περισσότερους από 20 συγκρατούμενούς του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι θάλαμοι διαθέτουν κρεβάτια-κουκέτες.

Τα πολύ άσχημα νέα για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου είναι πως ο ίδιος δεν θα έχει «ειδική αντιμετώπιση» παρά μόνο αν κριθεί από τον εισαγγελέα πως διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Παρά την εντύπωση (η οποία έφτανε στα όρια της σιγουριάς), νομικών κύκλων, που σημείωναν ότι λόγω της δημοσιότητας και της έκτασης που πήρε το θέμα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα έμπαινε σε κελί μόνος του για λόγους ασφαλείας κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Λιγνάδης, δηλαδή, θα μεταφερθεί σε άλλες φυλακές που διαθέτουν κελιά μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως απειλείται η σωματική του ακεραιότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.