«Happy end» για την Ίντερ φαίνεται ότι θα έχει η υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός φορ που έφτασε το περασμένο καλοκαίρι ένα βήμα από την έξοδό του από την Ίντερ τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης για ένα μεγάλο χρονικό σημείο της περσινής σεζόν είχαν συζητήσεις μαζί του. Κατά κύριο λόγο οι “μπλαουγκράνα”. Εν τέλει αυτό το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο. Κάτι η αγάπη των Ιταλών προς το πρόσωπό του, κάτι το “ψηστήρι” που του έκανε ο Αντόνιο Κόντε τον έπεισαν να απορρίψει την πρόταση της “Μπάρτσα” και να παραμείνει στην Ίντερ. Για πόσο όμως;

Αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει με απόλυτη σιγουριά. Παρόλα αυτά εκείνος δείχνει έτοιμος για να υπογράψει όποιο συμβόλαιο του φέρει η ιταλική ομάδα, τουλάχιστον, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη “Gazzetta dello Sport”.

Άλλος στη θέση του δεν θα έλεγε μεγάλες κουβέντες. Ειδικά με την πορεία που έχει εντός αγωνιστικού χώρου και με την Μπαρτσελόνα (ενίοτε και Ρεάλ Μαδρίτης) να τον θέλει… κολασμένα.

Ωστόσο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν φοβάται τι θα πει ο κόσμος. Βγαίνει μπροστά και λέει με απόλυτη σιγουριά πως το μέλλον του έχει δύο χρώματα. Μαύρο και μπλε. Τα χρώματα της Ίντερ.

«Η αλήθεια είναι ότι έφτασα πολύ κοντά στο να υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα. Όλες οι πλευρές δούλευαν για κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορώ να σας πω πόσο κοντά ήμουν. Παρόλα αυτά έμεινα στην ομάδα. Και από τη στιγμή που έμεινα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στον Κόντε. Γι’ αυτό και του είπα: “Το μυαλό μου είναι εδώ πέρα. Σου το υπόσχομαι”. Πλέον όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι ανήκουν στο παρελθόν. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Ίντερ και είμαι σίγουρος πως θα μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη”, είναι τα λόγια του.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.